ფახლავა - ტკბილეულობა - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
იტვირთება
ცხელი სიახლეები
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [85]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ტკბილეულობა

ფახლავა
2011-01-29, 12:55 PM
მასალა:
ცომი:

2კვერცხის გული
200 გრ. მარგარინი
250გრ.სმეტანა
1,4ჩ.კ სოდა
3ჭიქა ფქვილი
 
გული:

2 ჭიქა ნიგოზი (გატარებული)
3 კვერცხის ცილა
100გრ.ქიშმიში
1,5ჭიქა შაქარი
100გრ.გარგრის ჩირი
ნახევარი ჭიქა მოხალული მიწის თხილი (გატარებული)
  
მომზადება:

 ოთახის ტემპერატურაზე გამთბარ მარგარინს აურიოთ სმეტანა,2 კვერცხის გული,სოდა და კარგი იქნება თუ ცოტა 4 წვეთს ლიმონს ჩავაწურავთ,აურიოთ და დაუმატოთ ფქვილი გავყოთ 3 გუნდად ,გავაბრტყელოთ და დავაფინოთ ცხიმ წასმულ( ჟარუნზე)ტაფაზე,ზემოდან მოვასხათ ცოტა გამდნარი მარგარინი

Уменьшить

 შემდეგ გავაკეთოტ გულსართი:გატარებულ ნიგოზს და მიწის თხილს დაუმატოთ 3 კვერცხის ცილა ,შაქარი და აურიოთ კარგად გავყოთ 2 ნაწილად და უკვე ტაფაზე დადებულ პირველ ფენას მოვაყაროთ. 

Уменьшить

და კიდევ ქიშმიში და გარგრის ჩირი  არ დაგვავიწყდეთ.

Уменьшить

  შემდეგ დავადოთ მეორე ფენა და გავიმეოროთ იგივე,
  ბოლო ფენა დავჭრათ რომბისებურად 

Уменьшить

 და გასაფორმებლად  თითოეულ რომბზე დავალაგოთ კაკლის ან მიწის თხილი

Уменьшить

 ბოლო ფენას  წაუსვათ ზემოდან ,კვერცხის გული ცოთა წყალში გახსენილი.


Уменьшить

Уменьшить

გემრიელად მიირთვით!
























0 нравится
კატეგორია: ტკბილეულობა | დაამატა: aks75 | ტეგები: მზარეული, კულინარია, ნიგოზი, ფახლავა, FAXLAVA, mzareuli, kulinaria, tkbileuloba
ნანახია: 14182 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 1 | რეიტინგი: 2.4/5
სულ კომენტარები: 1
1 mira   (2012-07-18 6:16 PM)
gavaketeb da vnaxot ra gamomivaa