ნამცხვარი ყარაყუმი - ტკბილეულობა - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ტკბილეულობა

ნამცხვარი ყარაყუმი
2011-12-27, 6:53 PM
მასალა ცომისთვის:
  • 8 კვერცხი გული
  • 1 ჭიქა შაქარი
  • 200გრ.  მარგარინი
  • 1ჩ.კ. სოდა ძმრით
  • ვანილი და ცოტა მარილი 
  • 4 ან 4,5 ჭიქა ფქვილი

მასალა ბეზესთვის:
  • 8 კვერცხი
  • 1,5 ჭიქა შაქარი
  • 2 ს.კ. კაკაო 
  • ჯემი


მომზადება:

 კვერცხის გული და შაქარი ავთქვიფოთ დაუმატოთ  მარგარინი , სოდა ძმრით, მარილი, მანილი და ფქვილი მოვზილოთ  მაგარი ცომი  , გავყოთ  2 ნაწილად  მეორე ნაწილი კიდევ გავყოთ ორ ნაწილად და ერთ ერთ პატარ გუნდას დაუმატოთ კაკაო ,  2 პატარა გუნდა შევდგათ საყინულეში 15 -20 წუთით, ჯარუნაზე  დავაფინოთ კალკის ქაღალდი წაუსვათ ცხიმი, გავაბრტყელოთ შენახული  დიდი გუნდის ნახევარი  და ჩავდოთ ჟარუნზე წაუსვათ ჯემი , (მე გარგრის გაუკეთე)  გამოვიღოთ საყინულედან გაყინული  კაკაოიანი ცომი და გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე , მოვაყაროთ ჯემს ზემოდან . მანამდე მოვამზადოთ ბეზე : 8 კვერცხის ცილა და შაქარი გავთქვიფოთ კარგად , გამზადებული ბეზეწაუსვათ გახეხილ კაკაოიან ცომს, მეორე პატარა  თეთრი გუნა საყინულედან გამოვიღოთ ისიც გავხეხოთ და მოვაყაროთ ბეზეს ზემოდან , შევდგათ გაზქურასი გამოსაცხობად 200 გრადუსზე. როცა გამოცხვება ზემოდან მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.



გემრიელად მიირთვით!









0 нравится
კატეგორია: ტკბილეულობა | დაამატა: aks75 | ტეგები: receptebi, namcxvari yarayumi, karakumi, რეცეპტები, ტკბილეულობა, ყარაყუმი, ნამცხვარი ყარაყუმი
ნანახია: 12795 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 3.0/2
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]