მასალა:- 100 გრ. კარაქი
- 1 ქილა შესქელებული რძე ( მალაკო)
- 1 პ. ვანილი
- 1 პაკეტი სიმინდის ბურბუშელა
- 2 პ. ქოქოსის ფანტელები
- 100- 150 გრ. ნიგოზი
მომზადება:
კარაქი ათქვიფეთ მიქსერით კარგად
დაუმატეთ შესქელებული რძე ( მალაკო)
ბურბუშელა ერთი შეკვრა
ბლენდერში ათქვიფეთ (თუ არ გაქვთ ბლენდერი ხელით დაფშხვენით) უნდა მივიღოთ
აი ასეთი მასა როგორც ფქვილი
ეს დაფხვნილი ბურბუშელა შეურიეთ უკვე გამზადებულ მალაკოს და კარაქს
1 პაკეტი ვანილი
მიიღება აი ასეთი მასა
გარჩეული ნიგოზის ერთი ნახევარი ლებანი
ჩადეთ ცომში და ხელის გულით გააკეთეთ ბურთულები
აი ასეთი ქოქოსის ფანტელებში
ამოავლეთ თქვენი ბურთულები
და შედგით მაცივარში ცოტახნით
ხსვადასხვა ფერის ქოქოსებით გამოდის ასეთი ლამაზი რაფაელოები
|