ნიგვზის სუფლე - დესერტი - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » დესერტი

ნიგვზის სუფლე
2010-04-07, 9:07 PM

მასალა:


ნიგოზი – 200 გრამი; კვერცხი – 5 ცალი; შაქარი – 1 ჩაის ჭიქა; ნაღები – 1 ჩაის ჭიქა.


მომზადების წესი:


დავნაყოთ 200 გრამი ნიგოზი და ჩავდოთ ქვაბში, ცალკე ავთქვიფოთ 5 კვერცხის გულისა და 1 ჩაის ჭიქა შაქრისგან გოგლი-მოგლი. აგრეთვე ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭიქა ნაღები და ყველაფერი ეს ჩავასხათ ქვაბში, სადაც გვაქვს დანაყილი ნიგოზი.

შემდეგ დავდგათ ძალიან ნელ ცეცხლზე და განუწყვეტლივ ვურიოთ ადუღებამდე (არ უნდა ავადუღოთ). ცოტა რომ შესქელდება გადმოვიღოთ, გავაცივოთ და დავუმატოთ 5 კვერცხის გათეთრებამდე ათქვეფილი ცილა.  შემდეგ დავდოთ ერბოწასმულ თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ აირღუმელში.


   გემრიელად მიირთვით!




0 нравится
კატეგორია: დესერტი | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემიელი რეცეპტები, დესერტი, ნიგვზის, სუფლე, ტკბილეულობა
ნანახია: 912 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]