მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » დესერტი

მარწყვი ჯელეში
2010-04-07, 9:38 PM

მასალა:


2 1/2 ჩ/ჭ კენკრა (მარწყვი, ხენდრო), 1 ჩ/ჭ შაქარი, 1 ს/კ ჟელატინი.


მომზადება:

კენკრა გათქვიფეთ ბლენდერში ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე, დაუმატეთ შაქარი და ამოურიეთ. ჟელატინი ჩაალბეთ ცივ, ადუღებულ წყალში (1:8) მარცვლების გაფუებამდე. წყალი გადაღვარეთ, ჟელატინი გაალღვეთ წყლის აბაზანაზე და შეურიეთ კენკრის პიურეს. ჟელე ჩაასხით ფორმებში და გააციეთ შედედებამდე. სუფრაზე გატანის წინ გადმოიღეთ დესერტი (ჟელეს ადვილად გადმოსაღებად ფორმები რამდენიმე წამი ჩაუშვით ცხელ წყალში). გააფორმეთ ნაღებითა და კენკრით.

ულუფა 3; მომზადების დრო 50 წუთი



0 нравится
კატეგორია: დესერტი | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემიელი რეცეპტები, “თავადური” დესერტი, ტკბილეულობა
ნანახია: 2319 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]