ყავა "gliase" - დესერტი - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » დესერტი

ყავა "gliase"
2011-10-24, 8:24 PM
მასალა:
  • 1ლ. წყალი
  • 2ს.კ. შაქარი
  • 8 ს.კ.ყავა
  • შოკოლადის ფილა
  • 400გრ. მაროჟნი 

 მომზადება:

ყავა და შაქარი აურიოთ დავასხათ წყალი და მივიყვანოთ ადუღებამდე,გადმოვდგათ და ცოტა გავაციოთ ისე რომ ცხელი არ უნდა იყოს, ჩავდოთ მაროჟნი მაღალ ჭიქებში და დავასხათ უკვე გამზადებული ყავა ,დავაყაროთ სახეხზე გახეხილი შოკოლადი ზემოდან.


 გემრიელად მიირთვით!



0 нравится
კატეგორია: დესერტი | დაამატა: aks75 | ტეგები: ყავა გლიასე, yava, ყავა gliase, ყავა, GLIASE, YAVA GLIASE
ნანახია: 5096 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 4 | რეიტინგი: 5.0/2
სულ კომენტარები: 4
4  
მაროჟნი?

3  
:):):D:D:P:P

2  
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

1  
upup ra gemrieliaaaaaaaaaaaaaaaa :* :* :* :) :) :D

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]