ფაფა შავი ქლიავით - სხვადასხვა - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სხვადასხვა

ფაფა შავი ქლიავით
2010-04-25, 6:53 PM
მასალა:
250 გრ ხორბლის ბურღული,
500 მლ წყალი,
300 მლ შავი ქლიავის ნახარში,
200 გრ შავი ქლიავის ჩირი,
400 მლ წყალი,
50 გრ შაქარი,
50 გრ მარგარინი ან სამარხვო კარაქი,
მარილი - გემოვნებით.
მომზადება:
შავი ქლიავის ჩირი გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავუშვათ მდუღარე წყალში და ვხარშოთ შერბილებამდე. შავი ქლიავი დავტოვოთ ნახარშში რამოდენიმე ხანი ვიდრე კარგად არ გაიჟღინთება. შემდეგ გადავიტანოთ თუშფალანგზე, დავწრიტოთ, გამოვაცალოთ კურკები.
წყალს დავამატოთ შავი ქლიავის ნახარში, წამოვადუღოთ, ჩავყაროთ გაცრილი ხორბლის ბურღული, მუდმივად ვურიოთ და მოვხარშოთ ფაფა. ხარშვის ბოლოს დავამატოთ შაქარი, მარილი, მარგარინი, და კარგად გადავურიოთ.
ფაფა გადავიტანოთ თეფშზე, ზემოდან დავაწყოთ შავი ქლიავი, მოვასხათ გამდნარი მარგარინი.
0 нравится
კატეგორია: სხვადასხვა | დაამატა: aks75 | ტეგები: qliavis hiri, shavi qliavis naxarshi, karaqi, shavi fafa qliavit, ფაფა შავი ქლიავით, xorblis burguli, samarxo margarini, samarxo, shaqari
ნანახია: 1936 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]