aks75 | Дата: პარასკევი, 2011-12-30, 2:07 PM | შეთყობინება # 1 |
გენერალისიმუსი
ჯგუფი: Администраторы
შეთყობინებები: 37
რეპუტაცია: 5
სტატუსი: ოფლაინ
| ატმის კრუშონი გაფცქვენით და ნაჭრებათ დაჭერით 1 კგ ათამი, შესაფერის ჭურჭელში ჩაასხით 2ლ ღვინო, ჩაუმატეთ ატმის ნაჭრები 3 ბოთლი ლიმონათი, ცოტაოდენი შაქრის სიროფი, 1 ჩაის კონიაკი, ასე გამზადებული კრუშონისუფრასთან მიიტანეთ 2-3 საათის შემდეგ
|
|
| |
aks75 | Дата: პარასკევი, 2011-12-30, 2:18 PM | შეთყობინება # 2 |
გენერალისიმუსი
ჯგუფი: Администраторы
შეთყობინებები: 37
რეპუტაცია: 5
სტატუსი: ოფლაინ
| ატმის კრუშონი გათალეთ 8 მწიფე ატამი, დაჭერით, ჩააწყეთ საკრუშონეში, მოაყარეთ 200 გრ შაქრის ფქვნილი. დაასხით 2 ჭიქა არაყი, 2 ჭიქა ფორთოხლის წვენი და 1 ბოთლი თეთრი ღვინო, შედგით მაცივარში 2 საათი, შემდეგ დავუმატოთ 1 ბოთლი თეთრი ღვინო და მოურიეთ. სუფრასთან მიტანის წინ დაუმატეთ ან შამპანიური ან ლიმონათი.
ატმის კრუშონი 2 250 გრ. გათლილ დაჭრილ მწიფე ატამს დააყარეთ 100 გრამი შაქარი, დაასხით ცოტაოდენი თეთრი ღვინო და გააჩერეთ თავდახურულ ჭურჭელში. სუფრასთან მიტანისას დაუმატეთ 1 ლიტრამდე ღვინო ან შამპანიური.
|
|
| |
jora | Дата: სამშაბათი, 2012-01-10, 11:56 PM | შეთყობინება # 3 |
ჯგუფი: Гости
| koniaki, shampaniuri tu gvino da limonati ertad ert sachmelshi mouxdeba ertmanets?
|
|
| |
aks75 | Дата: შაბათი, 2013-03-23, 11:31 AM | შეთყობინება # 4 |
გენერალისიმუსი
ჯგუფი: Администраторы
შეთყობინებები: 37
რეპუტაცია: 5
სტატუსი: ოფლაინ
| ბლის კრუშონი კომპოტიდან ამოღებულ 1 კგ ბალს შეურიეთ 100 გ. შაქარი, 2 ჭიქა არაყი, ცოტა წითელი ღვინო და დააყოვნეთ მაცივარში 1 საათით. ცალკე ჭურჭელში ერთმანეთში აურიეთ 2 ბოთლი წითელი ღვინო (რომლის ნაწილი მოასხით ბალს) და ასევე შედგით მაცივარში. სუფრასთან მიტანის წინ შეაერთეთ ყველა ეს კომპონენტი, გემოვნებით დაატკბეთ შაქრის სიროფით და დაუმატეთ 1 ბოთლი შამპანური ან 2 ბოთლი ლიმონათი
|
|
| |