მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 9
სტუმარი: 9
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სამარხვო კერძები

სოკო და ბრინჯი ტარხუნით
2010-04-08, 12:16 PM
საჭირო ინგრიდიენტები:

  •  200 გრ. ბრინჯი
  •  200 გრ. ქამა სოკო
  •  1 მოზრდილი კონა ტარხუნა
  •  1 კონა მწვანე ხახვი; 1
  • ცალი გალინა ბლანკას ბრიკეტი ;შავი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადების წესი:

მოვხარშოთ ბრინჯი, გადავავლოთ ცივი წყალი, რომ ერთმანეთს არ მიეწებოს. ოდნავ
მოვშუშოთ ხახვი ზეთში და ჩავაშუშოთ წვრილად დაჭრილი სოკო. მოვაყაროთ შავი
პილპილი და ტარხუნა, ისევ მოვშუშოთ 2 წუთის განმავლობაში. მოშუშული
ინგრედიენტები ავურიოთ ბრინჯს.
ანადუღარ 50 მილილიტრ წყალში გავხსნათ გალინა ბლანკას (უმჯობესია სოკოს) ბრიკეტი
და დავასხათ არეულ მასას, კარგად ავურიოთ. ბრიკეტი მარილიანია, ამიტომ გავსინჯოთ
გემო და მარილი ისე დავუმატოთ.
სასალათეზე დაალაგეთ სალათის ფოთლები და ისე გადაიღეთ ზედ სალათი, ის
შეგვიძლია მივირთვათ, როგორც ცხელი ასევე გაცივებულიც.
0 нравится
კატეგორია: სამარხვო კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემიელი რეცეპტები, ბრინჯი, ტარხუნით, სოკო
ნანახია: 4245 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/2
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]