მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 14
სტუმარი: 14
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სამარხვო კერძები

ბადრიჯანი
2010-04-08, 12:39 PM
მომზადების წესი:

1კგ ბადრიჯანი ბრტყლად დაჭრილი შევწვად, გავაცივოდ და დავკუწოდ წვრილად.1
მოზრდილი ხახვი მოგრძო ნაჭრებად დაჭრილები მოვთუშოდ, გადმოვდგად ცეცხლიდან
და დავაყაროდ 1 წითელი, 1 მწვანე და 1 ყვითელი ბულგარული წიწაკა ასევე მოგრძოდ
დაწრილები და ავურიოდ ერთმანეში.ჯამში მოთავსებულ ბადრიჯანს დავაყაროდ 2 ცალი
მოგრძოდ დაჭრილი პომიდორი და შემდეგ ხახვის და ბულგარული წიწაკის ნაზავი.4
სუფრის კოვზ მაიონეზს შევურიოდ 2 სუფრის კოვზი გატარებული ნიგოზი ან თხილი,
მარილი, წიწაკა, დაჭყლეტილი ნიორი ( 2კბილი) და 3 ღერი წვრილად დაჭრილი ქინძი. ეს
მასა კარგად ავთქვიფოდ და დავასხად ბოსტნეულს, ავურიოთ და მივირთვად
გემრიელად;


0 нравится
კატეგორია: სამარხვო კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, ბადრიჯანი, გემიელი რეცეპტები
ნანახია: 2733 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]