საჭირო მასალა:
2 ჩაის ჭიქა გერკულესს დავასხათ მდუღარე წყალი ღრმა ჭურჭელში ისე რომ ფარავდეს და დავახუროთ თავსახური.
მომზადების წესი:
სახეხსე გავხეხოთ 1 საშ. თავი ხახვი, 2კბილი ნიორი, დავჭრათ ქინძი და პეტრუშკა(შეიძლება მწვანილების ბლენდერში გათარებაც) წვრილად და ჩავაყაროთ უკვე გაფუებულ გერკულესში, დავუმატოთ შავი დაფქვილი პილპილი და მარილი გემოვნებით.ავურიოთ კარგად ეს ყველაფერი და გამოვაცხოთ ცხელ ზეთიან ტაფაზე პატარა კატლეტები.
გემრიელად მიირთვით!
|