მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სამარხვო კერძები

ჭარხალი ტყემლის წვენში
2010-04-08, 3:07 PM
საჭირო მასალა:

ჭარხალი ‐ 500 გ
ტყემლის საწებელი ‐ 1‐1,5 ჩაის ჭიქა
ქინძი ‐ 1 კონა (პატარა)
ნიორი ‐ 3‐4კბილი
ზეთი ‐ 2 სუფრის კოვზი
წყალი ‐ 2 სუფრის კოვზი
მარილი ‐ გემოვნებით

მომზადების წესი:

მოხარშული ჭარხალი გაფცქვენით და ალყა‐ალყა დაჭერით. პატარა ზომის მინანქრის
ქვაბში ან თასში ჩაასხით 1‐1,5 ჩაის ჭიქა ტყემლის საწებელი, შეურიეთ 2 სუფრის კოვზი
გადადუღებული ცივი წყალი, დანაყილი ნიორი, წვრილად დაჭრილი ერთი კონა ქინძი, 2
სუფრის კოვზი ზეთი. აურიეთ კარგად და შიგ ჩაალაგეთ დაჭრილი ჭარხალი. ქვაბს
დაახურეთ სახურავი და შედგით მაცივარში. იგი დიდხანს ინახება.


0 нравится
კატეგორია: სამარხვო კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: ჭარხალი, harxali, წვენში, გემიელი რეცეპტები, კულინარია, ტყემლის, harxali tkemlis cvenshi
ნანახია: 3862 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 1.0/2
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]