მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სამარხვო კერძები

ნიგვზიანი სტაფილო
2010-04-08, 3:12 PM
საჭირო მასალა:

  • სტაფილო ‐ 1 კგ. (მსხვილი)ნიგოზი ‐ 250 გ
  • ქინძი ‐ 1 კონა
  • ნიორი ‐ 2 კბილი
  • ხახვი ‐ 1თავი
  • ზაფრანა, მარილი, ძმარი, ბროწეულის მარცვლები

მომზადების წესი:

გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში ნიგოზი და ნიორი, დაუმატეთ წვრილად დაჭილი ხახვი,
ქინძი, ზაფრანა, ბროწეული, ძმარი მარილი და წითელი პილპილი გემოვნებით.
მოხარშულ და კანგაცლილ სტაფილოს გული ამოუღეთ და ნიგვზიანი ჩურჩით ამოავსეთ.
დაჭერით რგოლებად, დააწყვეთ თეფშზე და მოასხით ნიგვზის ზეთი.


0 нравится
კატეგორია: სამარხვო კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: გემიელი რეცეპტები, nigvziani stafilo, stafilo, კულინარია, ნიგვზიანი, სტაფილო, nigvziani
ნანახია: 5722 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]