მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სამარხვო კერძები

ყვავილოვანი კომბოსტო ნიგვზით
2010-04-08, 3:56 PM
მასალა:

  • ყვავილოვანი კომბოსტო ‐ 2 კგ
  • ნიგოზი ‐ 2 ჩაის ჭიქა
  • ნიორი ‐ 4‐5 კბილი
  • ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი ‐ თითო ჩაის კოვზი
  • ყვითელი ყვავილი ‐ 1 ჩაის კოვზი
  • ქინძი, კამა ‐ თითო პატარა კონა
  • წიწაკა, მარილი, ძმარი ‐ გემოვნებით;ბროწეული ‐ 1 ცალი

მოპმზადება:

გარეცხილი ყვავილოვანი კომბოსტო დაანაწევრეთ კონებად და მოხარშეთ მარილწყალში
(ძალიან არ გადახარშოთ).
დაფქულ ნიგოზს შეურიეთ: დანაყილი ნიორი, ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი, ყვითელი
ყვავილი, დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში და აურიეთ ერთმანეთში. მოასხით ცოტაოდენი
ანადუღარი ცივი წყალი იმდენი, რომ სქელი ფაფისმაგვარი მასა მიიღოთ. შეაზავეთ
წიწაკით, ძმრით და მარილით.
ყვავილოვანი კომბოსტოს თითოეული კონა ამოავლეთ ნიგვზიან მასაში და წრიულად
განალაგეთ ბრტყელ თეფშზე. ზემოდან მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი კამა და ბროწეული
მარცვლები.


0 нравится
კატეგორია: სამარხვო კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემიელი რეცეპტები, ყვავილოვანი კომბოსტო, ნიგვზით
ნანახია: 3079 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]