ინგრედიენტები: ბადრიჯანი - 2 ცალი, პომიდორი - 1 ცალი, მაიონეზი, ოხრახუში, კამა, ნიორი - 1-2 კბილი, მცენარეული ზეთი, მარილი, პილპილი. მომზადება: პომიდორი გავრეცხოთ, გავაშროთ და დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად. ბადრიჯანიც გავრეცხოთ, გავაშროთ და დავჭრათ გრძელ ზოლებად. თითოულ ნაჭერს მოვაყაროთ მარილი. გაცხელებულ ზეთიან ტაფაზე ორივე მხრიდან შევწვათ ბადრიჯნის ნაჭერი. ნიორი გავფრცქვნათ და წვრილად დავჭრათ ან დავჭყლიტოთ. მწვანილი გავრეცხოთ, გავაშროთ და დავჭრათ წვრილად. მაიონეზი, ნიორი, მწვანილი და კარგად მოვურიოთ.
ბადრიჯნის თითოულ ნაჭერს წავუსვათ ნივრის მაიონეზი და კიდეში დავდოთ პომიდვრის ნაჭერი. ბადრიჯანი რულეტად დავახვიოთ, რომ პომიდორი შიგნით მოექცეს.
რულეტი მსუბუქია და გემრიელი.
|