მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სამარხვო კერძები

ფარშირებული ქამა-სოკო (სამარხვო ვარიანტი)
2010-04-22, 0:25 AM

ინგრედიენტები:
ქამა სოკო - 8-10 ცალი,
ხახვი - 2 ცალი,
ორცხობილა - 1 ს.კ.
მარილი,
ახალდაქული შავი პილპილი,
მცენარეული ზეთი,
ოხრახუში და კამა.

 

 

მომზადება:
ქამა გავრეცხოთ და გავაშროთ. 
ქამას ფრთხილად მოვაშოროთ ფეხი ისე, რომ არ დავაზიანოთ "ქუდები”. 
”ქუდებს” ზეთწასმულ ფორმაში დავალაგებთ და ოდნავ დავამარილებთ შიგნიდან.

 

 

 

 

 

 

 

 

მოვამზადოთ შიგთავსი: 
ხახვი წვრილად დავჭრათ. 
სოკოს ფეხებიც დავჭრათ. 
ზეთში მოვშუშოთ ხახვი. 
შემდეგ დავამატოთ სოკოს ფეხები, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი. სოკო და ხახვი ერთად მოვშუშოთ დაახლოებით 5 წუთის მანძილზე.  
ხახვიან სოკოს დავუმატოთ ორცხობილა (უშაქრო, რა თქმა უნდა), დაჭრილი მწვანილი და კიდევ ერთხელ მოვურიოთ.

 

 

 

 

 

 

 

 

შიგთავსი სოკოს "ქუდებში” მოვათავსოთ და სოკო ზეთში დავასველოთ.

 

 

 

 

 

 

 

 

ჰაერღმელში 10-12 წუთით 190-200°  ტემპერატურაზე გავაჩეროთ და მივირთვათ.

0 нравится
კატეგორია: სამარხვო კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: orcxobila, oxraxurshi da kama, ფარშირებული ქამა-სოკო, სამარხვო ვარიანტი, mcenareuli zeti, marili, qama soko
ნანახია: 4760 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]