მასალა:- 1 ნაჭერი გოგრა
- 200 გრ.ბრინჯი
- 2-3 ს.კ. შაქარი
- 1 ვაშლი
- ნახევარი გრეიფურტი
- 100 გრ. ჭანჭურის ჩირი
- 50გრ.ჩამიჩი
- 100 გრ. ჩირების ასორტი
- 2 ს.კ. გარგრის მურაბა
მომზადება:
გოგრის ნახარშში დაუმატოთ 1 ნაჭერი მოხარშული გოგრა
დავდგათ გაზზე და ჩავყაროთ ბრინჯი
რომ ადუღდება დაუმატოთ
გახეხილი ვაშლი,დაჭრილი გრეიფუტი, ყველანაირი მშრალი ჩირები
შაქარი,გარგრის მურაბა
დაბალ გაზზე ვადუღოთ სანამ მზად არიქნება
გემრიელად მიირთვით!
|