მასალა:- 1 კომბოსტო
- 150 გრ. ბრინჯი
- 100 გრ. ყვავილოვანი კომბოსტო
- 2-3 ცალი ბულგარული წიწაკა
- 1 მწარე წიწაკა
- 2 ხახვი
- 1 კბილი ნიორი
- 100 გრ. ზეთი
- წინძი, ოხრახუში
- 1 ს.კ. ტომატი
- მარილი გემოვნებით
მომზადება:
კომბოსტო ჩავდოთ ადუღებულ წყალში დავდგათ გაზზე და ნელ ნელა შემოვაცალოთ ფოთლები ისე რომ არ გადავხარშოთ ძალიან.
წინასწარ მოვამზადოთ შიგთავსი:
დავჭრათ წვრილად ხახვი, ბულგარული წიწაკა , მწარე წიწაკა, ნიორი, ყვავილოვანი კომბოსტო 3 წუთი წამოვთუთქოთ და შემდაეგ დავჭრათ წვრილად ეს ყველაფერი მოვხრაკოთ ზეთში
ცალკე მოვხარშოთ ბრინჯი მარი წყალში გადავცუროთ წყლიდან და დაუმატოატ მოხრაკულ ბოსტნეულს, წვრილად დავჭრათ მწვანილები და მოვაყაროთ ზემოდან
კომბოსტოს ფოთლებში შევახვიოთ გულსართ
ჩავაწყოთ ქვაბში დავასხათ წყალი დავადოთ თეფში ზემოდან და ვხარშოთ ცალკე პატარა ტაფაში 1ცალი ხახვი მოვწალოთ დაუმატოთ ტომატი და გამზადებულ ტოლმას მოვასხათ ზემოდან
და უგემრიელესი ტოლმაც მზად არის
გემრიელად მიირთვით!
|