მასალა: - 1 კგ. კარასი
- 3 თავი ხახვი
- 2 კბილი ნიორი
- 1 ცალი ლიმონი
- 2 ცალი ბულგარული მწიწაკა
- 1 ცალი სტაფილო
- 1 ვაშლი
- ოხრახუში, კამა ,ქინძი
- მარილი და მწიწაკა გემოვნებით
მომზადება:
მოვაცალოთ ფარფლები თევზს.
გავჭრათ მუცელზე და ამოვაცალოთ ნაწლავები.
გავრეცხოთ გამდინარე წყალზე.
ხახვი, ვაშლი ბულგარული, ნორი, სტაფილო და მწვანილები დავჭრათ წვრილად.
მოვხრაკოთ ზეთში.
გამზადებული შიგთავსი ჩავდოთ თევზში და მუცელი შეუკრათ ხის პატარა ჩხირებით.
ამოვავლოთ საფანელში.
შევწვათ ზეთში.
გემრიელად მიირთვით!
|