3–4 თავი ხახვი თითო კონა ქინძი და ოხრახუში 100–150გრ ზეთი 1,5კგ პომიდორი 2–3 ცალი დაფნის ფოთოლი 5–6 მარცვალი სურნელოვანი პილპილი 6–7 მარცვალი შავი პილპილი 7–8 მარცვალი ხმელი ქინძი გემოვნებით მარილი
მომზადების წესი:
დამუშავებული თევზი დაჭერით ნაჭრებად, შეამარილეთ და მოათავსეთ ღრმა ტაფაზე. მოაყარეთ ალყა–ალყა დაჭრილი ხახვი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი და მსხვილ სახეხზე დახეხილი პომიდორი. ჩააყოლეთ დაფნის ფოთოლი, ხმელი ქინძის, სურნელოვანი და შავი პილპილის მარცვლები. დადგით ნელ ცეცხლზე და ადუღეთ გამზადებამდე. სუფრასთან შეგიძლიათ მიიტანოთ როგორც ცხლად, ასევე ცივად.