მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

პანგასიუსი კიტრით
2010-04-09, 3:54 PM
პროდუქტები:
1  ლიმონი
 2 პანგასიუსის ფილე
1 პატარა ხახვი
1 კიტრი
3 ს/კ დაფქული კვლიავი
1 ს/კ  კარაქი
75 მლ თეთრი ღვინო
2 ს/კ მდნარი ყველი ან გახეხილი უმარილო ყველი
რამოდენიმე ღერი პიტნა
მარილი, წიწაკა, ძირა
 
მომზადება:
თევზის ფილე გავრეცხოთ და გავაშროთ, წავუსვათ მარილი და წიწაკა, მოვასხათ ლიმონის წვენი და ცოტა ხნით გვერდზე გადავდოთ. მანამდე წვრილად ავკეპოთ ხახვი, კიტრი გავფცქვნათ, დავჭრათ პატარა ნაჭრებად და გული ამოვაცალოთ. ტაფაზე გავადნოთ კარაქი, ჩავყაროთ ხახვი და ცოტა რომ დარბილდება, დავუმატოთ კიტრი, 2-3 წუთის განმავლობაში თან ვურიოთ და თან ვშუშოთ, დავამატოთ ღვინო და ყველი, თან ვურიოთ. შემდეგ ჩავყაროთ მომზადებული მწვანილი და სანელებლები, ბოლო ჩავაწყოთ თევზი, დავახუროთ თავსახური და დაბალ ცეცხლზე გავაჩეროთ მანამ, სანამ 
0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, კიტრით, პანგასიუსი
ნანახია: 2167 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]