მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

თევზი "ნაკვერჩხალზე""
2010-04-09, 5:24 PM
მომზადების წესი:

ავიღოთ თევზი, გავწმინდოთ, 15 წუთით ჩავდოთ ცოტა შაქარ და ცოტა მარილიან, დარიჩინით შეზავებულ თეთრ ღვინოში, რომელსაც შეგიძლიათ ლიმონიც ჩააწუროთ. 
შემდეგ ამოიღეთ თევზი, დაამარილეთ და გაახვიეთ ვაზის ფოთლებში, დადეთ გრილზე ან ნაკვერჩხალზე და შეაპიწკინეთ. შეწვის შემდეგ ეს თევზები, თავისი „მუნდირიანად",თეფშზე დადეთ, მოამზადეთ სოუსი - 3 ლიმონი დაბლენდერებული + რეჰანი+ წიწაკა+ 3 სუფრის კოვზი ზეთი+ მწიკვი მარილი+ მწიკვი შაქარი+ ცოტა თეთრი ღვინო. ეს სოუსი გაწურეთ, წვენში ჩააწყვეთ თევზი და რაც დარჩება, იმას შეურიეთ გატარებული ოხრახუში და ცოტა გატარებული სტაფილო და ლამაზად დაადეთ სოუსში ჩადებულ თევზებს.
0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, თევზი, ნაკვერჩხალზე
ნანახია: 2229 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]