მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

თევზი კალმარი გულსართით
2010-04-09, 5:45 PM
პროდუქტები:

  • 600 გ  კალმარი
  • 1 ლიმონი
  • 1 პატარა ტოტი როზმარინი
  • ½ კონა ოხრახუში
  • 1 ქინძი
  • 1 კვერცხი
  • 2 სარდელის ფილე
  • 1 სავსე ს/კ საფანელი
  • ზეითუნის ზეთი
  • მარილი, წიწაკა
 
მომზადება:

გასუფთავებული და გარეცხილი კალმარები გავაშროთ. ლიმონს მოვაცილოთ ცედრა და წვენი გამოვწუროთ. მწვანილი წვრილად დავჭრათ, ავურიოთ აკეპილი სარდელის ფილე, კვერცხი და საფანელი, გავუწყოთ მარილი და წიწაკა. ამ გულსართით დავტენოთ კალმარები, კალმარებს კულინარული ჩხირებით შევუკრათ ღია მხარე, ჩავაწყოთ ფორმაში და დავასხათ ზეითუნის ზეთი. ღუმელში გამოვაცხოთ დაბალ ცეცხლზე 40 წუთის განმავლობაში. მივირთვათ ცხელი ლიმონის ნაჭრებთან ერთად.
0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, კალმარი, თევზი, გულსართით
ნანახია: 2519 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]