მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

შემწვარი ან მოხარშული ქამბალა
2010-04-09, 6:33 PM
ქამბალა ერთი-ორი საათით დაალბეთ თბილ წყალში, მოაშორეთ ქაცვი, გადააძვრეთ კანი, დაჭერით ნაჭრებად და მოხარშეთ მარილწყალში ან შეწვით ზეთში, ორივე მხრიდან.
ნიგოზი, მარილი, ნიორი, წიწაკა, ქინძი ერთად კარგად დანაყეთ, გახსენით ადუღებულ ცივ წყალში, დაუმატეთ ძმარი და აურიეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი. თევზი დააწყვეთ ლანგარზე და ზემოდან გადაასხით მომზადებული საწებელი.
მასალა: ქამბალა - 1 კილოგრამი. ზეთი - 2-3 სუფრის კოვზი. ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა. ნიორი - 1-2 კბილი. ქინძი - 3-4 ძირი. ხახვი - 2 თავი. წყალი - 2 ჩაის ჭიქა. ძმარი - 2-3 სუფრის კოვზი. წიწაკა, მარილი - გემოვნებით.
0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, ქამბალა, შემწვარი ან მოხარშული, თევზი
ნანახია: 1709 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]