მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

ლუდში მოშუშული კეფალი
2010-04-09, 6:37 PM

საჭირო მასალა:

  • 800 გრ კეფალი, 
  • 400 მლ ლუდი, 
  • 100 მლ ღვინის ძმარი, 
  • 50 გრ ქიშმიში, 
  • 60 გრ კარაქი, 
  • ლიმონის ცედრა, ოხრახუში, პილპილი, მარილი – გემოვნებით.
მომზადების წესი:


მომზადებული ანუ გამოშიგნული თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ ულუფებად, მოვაყაროთ პილპილი, მარილი, მოვასხათ ძმარი და გავაჩეროთ 1 საათი. 
ქვაბში ჩავასხათ ლუდი (სასურველია Budweiser), დავამატოთ კარაქი, წამოვადუღოთ, ჩავალაგოთ თევზი, დავამატოთ გარჩეული და გარეცხილი ქიშმიში და წვრილად გახეხილი ცედრა. ქვაბს დავახუროთ სახურავი და ვშუშოთ ნელ ცეცხლზე 20–25 წუთის განმავლობაში. თევზი გადავიტანოთ ღრმა სინზე, მოვასხათ სოუსი, რომელშიც იშუშებოდა, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.
0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, კეფალი, ლიმონი, თევზი, ლუდში მოშუშული
ნანახია: 2471 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]