მადამ ბოვარი |
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში 1 სტუმარი: 1 მომხმარებელი: 0 |
|
შემწვარი კალმახი ბროწეულის წვენით
| 2010-04-09, 6:40 PM |
საჭირო მასალა: - კალმახი – 1 კგ.
- კარაქი – 100 გრ.
- კვერცხი – 2 ც.
- ლიმონი – 1ც.
- ბროწეულის წვენი – 1 ჩ.ჭ.
- ქინძი, მარილი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
ახალი, წითელწინწკლებიანი კალმახი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ ლაყუჩები, გავრეცხოთ ცივ წყალში, გავჭრათ სიგრძეზე, მოვაყაროთ მარილი. მუცელი ამოვუვსოთ უმი კვერცხით, კარაქით, კანგაცლილი, თხლად დაჭრილი ლიმონით და ახალი ტარხუნის ნაზავით. მუცელი დავუხუროთ, ზევიდან წავუსვათ არაჟანი და დავდოთ გაცხელებულ ცხიმიან ტაფაზე. როდესაც ორივე მხრიდან შეიწვება, მოვათავსოთ ლანგარზე და დავამშვენოთ ოხრახუშის ფოთლებით. სუფრაზე ცალკე მივიტანოთ ბროწეულის წვენი – შეზავებული ახალი ქინძითა და მარილით.
|
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75
| ტეგები: კულინარია, ბროწეულის წვენით, გემრიელი რეცეპტები, შემწვარი კალმახი, თევზი
|
ნანახია: 1880 | რამოტვირთვები:
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს [ რეგისტრაცია | შესვლა ]
|