მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

კალათები კიბორჩხალით
2010-04-11, 10:32 PM

მასალა კალათებისთვის: 2 კარტოფილი, 1 კვერცხი, 1 ს/კ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, დანის წვერით მუსკატის კაკალი, მარილი და წიწაკა გემოვნებით.

მასალა გულსართისთვის: კიბორჩხალის ხორცი ან ჩხირები, 1 პატარა მწვანე ვაშლი, 1 ს/კ დაჭრილი ოხრახუში, 1 ს/კ ლიმონის წვენი, 1 ს/კ ზეითუნის ზეთი, მარილი და წიწაკა გემოვნებით, ბროწეულის მარცვლები – მოსართავად.

მომზადება: კარტოფილი გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე, დავუმატოთ დანარჩენი ინგრედიენტები კალათებისთვის, კარაქის გარდა. ღუმელი გავაცხელოთ 200 გრადუსამდე. მაფინის ან კექსის პატარა ფორმებს წავუსვათ კარაქი, ხელით ავიღოთ ცოტა კარტოფილის მასა, გავწუროთ, გადავანაწილოთ ფორმებში და მივცეთ კალათის ფორმა, მოვასხუროთ ზეითუნის ზეთი და ვაცხოთ დაახლოებით 25 წუთის განმავლობაში შეწითლებამდე. სანამ კალათები ცხვება, მოვამზადოთ გულსართი: დავაქუცმაცოთ კიბორჩხალები ან ჩხირები, გავხეხოთ ვაშლი და სხვა ინგრედიენტები და კარგად მოვურიოთ. გამომცხვარ კალათებში ჩავდოთ გულსართი და მოვრთოთ ბროწეულის მარცვლებით.

0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კალათები კიბორჩხალით
ნანახია: 1458 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]