მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

თინუსი წიწაკაში
2010-04-11, 10:36 PM

მასალა: 6 სხვადასხვა ფერის ბულგარული წიწაკა, 2 ს/კ ზეითუნის ზეთი, მარილი, 2 ქილა დაკონსერვებული თინუსი (თითო 180გ.), 1-2 ს/კ ლიმონის წვენი, 1-2 ჩ/კ მდოგვი, 150 გ. მდნარი ყველი, 2 ს/კ წვრილად დაჭილი ოხრახუში, მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით.

მომზადება: კარგად გავასუფთავოთ წიწაკები, ამოვაცალოთ თესლი, დავაყაროთ მარილი, კარგად წავუსვათ ზეთი, დავაწყოთ ცხიმწასმულ თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ 180 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში, სანამ კანი არ მოიბრაწება. ღუმელიდან გამოღებული წიწაკები გავჭრათ სიგრძეზე ორ ნაწილად და დავაწყოთ გასაშრობად. გულსართისთვის ავიღოთ თინუსის კონსერვი, გადავწუროთ წვენი, ავურიოთ დანარჩენი ინგრედიენტები და ვაქციოთ ერთიან მასად, შემდეგ დაჭრილ წიწაკებში რულეტივით გადავახვიოთ და მივირთვათ.

0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: გემრიელი რეცეპტები, თინუსი წიწაკაში, ბულგარული
ნანახია: 1695 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]