მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

კალმარები სოიოს სოუსში
2010-04-11, 10:41 PM

მასალა: 400გ. გასუფთავებული კალმარები, ანისული - დანის წვერით, მშრალი რეჰანი - 3 ს/კ, ზეთი – შესაწვავად, ლიმონი - 1 ცალი, სოიოს სოუსი - 2-3 ს/კ, მოხარშული კარტოფილი - 500 გ, 2-3 ს/კ კარაქი, მარილი – გემოვნებით.

მომზადება: გასუფთავებული კალმარები ჩავყაროთ ადუღებულ მარილწყალში და ზუსტად 2 წუთი ვხარშოთ, შემდეგ დავჭრათ თხელ წვრილ ნაჭრებად. კარტოფილი დავჭრათ და ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, ზედ რომ მოადგეს კარტოფილს, დავახუროთ საფარებელი და დავდგათ ნელ ცეცხლზე. ტაფაზე დავყაროთ ანისული, დავასხათ ზეთი და გავაცხელოთ, შემდეგ დავუმატოთ დაჭრილი კალმარები და რეჰანი, თან ვასხათ სოიოს სოუსი და მოვაწუროთ ლიმონი. ვთუშოთ შებრაწვამდე. კარტოფილი რომ მოიხარშება და ჩაიშლება, გადმოვდგათ, ცოტა წყალი გადმოვწუროთ, დანარჩენ სითხეში კი კარაქთან და მარილთან ერთად მოვამზადოთ პიურე. ლანგარზე ამოვიღოთ კარტოფილის პიურე, მოვუწყოთ მომზადებული კალმარები და ლიმონის ნაჭრები.

0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: გემრიელი რეცეპტები, კალმარები სოიოს სოუსში
ნანახია: 1971 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]