ინგრედიენტები: დურკანა - 4 პორციული ნაჭერი რძე - 1 ჭიქა, მაიონეზი - 3 სუფრის კოვზი, წითელი წიწაკის სუნელი, მარილი გემოვნებით, ლიმონი - 1/2 ცალი. მომზადების წესი: თევზს დაასხით რძე და გააჩერეთ 3-4 საათი. რძე გადაასხით. თევზს მოაყარეთ მარილი, წიწაკა, დააწყეთ ნაჭრები კარაქწასმულ ტაფაზე, მოასხით მაიონეზი. მოამზადეთ აირღუმელში 1600° ტემპერატურაზე ზედაპირის შეწითლებამდე. მიიტანეთ მოხარშულ კარტოფილთან ერთად, გააფორმეთ ლიმონის ნაჭრებით და მწვანილით. პორციის რაოდენობა - 4 ულუფა.
|