მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

დურკანა მაიონეზით
2010-04-19, 4:08 PM

ინგრედიენტები:

დურკანა - 4 პორციული ნაჭერი
რძე - 1 ჭიქა, 
მაიონეზი - 3 სუფრის კოვზი,
წითელი წიწაკის სუნელი, 
მარილი გემოვნებით, 
ლიმონი - 1/2 ცალი.

მომზადების წესი:

თევზს დაასხით რძე და გააჩერეთ 3-4 საათი. რძე გადაასხით.
თევზს მოაყარეთ მარილი, წიწაკა, დააწყეთ ნაჭრები კარაქწასმულ ტაფაზე, მოასხით მაიონეზი.
მოამზადეთ აირღუმელში 1600° ტემპერატურაზე ზედაპირის შეწითლებამდე.
მიიტანეთ მოხარშულ კარტოფილთან ერთად, გააფორმეთ ლიმონის ნაჭრებით და მწვანილით.

 

პორციის რაოდენობა - 4 ულუფა.


0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, მარილი, მაიონეზით, ლიმონი, თევზი, რძე, დურკანა, სუნელი, წითელი წიწაკა, მაიონეზი
ნანახია: 1494 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]