მასალად საჭიროა: 4 ულუფა 1/2 თავი კომბოსტო 4 ნაჭერი პური 2 მარილიანი ქაშაყის ფილე 1 კიტრის მარინადი 1 კბილი ნიორი 4 ს.კ. მაიონეზი 5 ს.კ. დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში და კამა მწვანე ხახვი სურვილისამებრ სალათის 4 ფურცელი მარილი მომზადების წესი: 1. კომბოსტო დაჭერით წვრილად და მსუბუქად ასრისეთ მარილში. 2. პურის ნაჭრებს მოაცილეთ ქერქი, გული დაჭერით კუბიკებად და შეწვით ღუმელში. 3. ქაშაყის ფილე და კიტრის მარინადი დაჭერით წვრილად, დაუმატეთ მარილი, დანაყილი ნიორი, მაიონეზი, მწვანილი და კარგად აურიეთ. 4. კომბოსტო გაანაწილეთ სალათის ფურცლებზე, მოასხით ქაშაყიანი მასა და მოაყარეთ შემწვარი პურის კუბიკები.
|