ინგრედიენტები: 2 ულუფა 100 გ ორაგულის ნახევრად მარილიანი ფილე 1 ვაშლი 2 ს.კ. გახეხილი პირშუშხა 100 გ არაჟანი ზეთისხილი მოსართავად 1/2 ლიმონი კამა მომზადების წესი: 1. ორაგულის ფილე დაჭერით თხელ ნაჭრებად. 2. ვაშლი გათალეთ, გამოაცალეთ გული და გახეხეთ. შეურიეთ პირშუშხა და არაჟანი. 3. თეფშზე ცალ-ცალკე მოათავსეთ ფილეს ნაჭრები და ვაშლიანი საწებელა. სალათა გააფორმეთ ზეთისხილით, ლიმონის ნაჭრებითა და კამით.
|