ინგრედიენტები: 4 ულუფა 300 გ ოდნავ მარილიანი ქაშაყის ფილე 100 გ თეთრი პური 2 მოხარშული კვერცხი 1 თავი ხახვი 1-2 ვაშლი 100 გ კარაქი ოხრახუში, კამა ძმარი მომზადების წესი: 1. ქაშაყის ფილე გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში. პური დაალბეთ ცივ ძმრიან წყალში და გაწურეთ. 2. კვერცხი და ხახვი დაჭერით წვრილად. ვაშლი გათალეთ და გახეხეთ. 3. ინგრედიენტები შეურიეთ ერთმანეთს, დაუმატეთ დარბილებული კარაქი და კარგად აურიეთ. მოამზადეთ ცილინდრის ფორმის ნაჭრები და ამოავლეთ დაჭრილ მწვანილში.
|