მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

შემწვარი კალმახი ბროწეულის წვენით
2010-04-20, 1:28 AM

  ინგრედიენტები: 700გრ. კალმახი;
                                  50 გრ. ზეთი;
                                  1/2  ჩ/ჭ ნიგოზი;
                                  1 თავი ხახვი;
                                  1,5 ჭიქა ბროწეულის წვენი;
                                  ქინძი, ნიორი, წიწაკა, მარილი გემოვნებით.

 

  მომზადების წესი:  მომზადებული, გარეცხილი, მსხვილი კალმახი დავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი, ამოვავლოთ ფქვილში, ან ორცხობილას ფხვნილში და შევწვათ ორივე მხრიდან. გადავიტანოთ სინზე.
  გამოვწუროთ ბროწეული, დავამატოთ დანაყილი ნიგოზი, ნიორი, მარილი, ქინძი, წიწაკა, წვრილად დაჭრილი ხახვი და გადავურიოთ. მომზადებული სოუსი მოვასხათ კალმახს.

 

 

0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: kalmaxi, zeti, kulinaria, broceulis cveni, tavi xaxvi, qinZiwiwaka, marili, shemcvari kalmaxi
ნანახია: 3880 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]