მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

კალმახი (კეფალი) თეთრ ღვინოში
2010-04-20, 1:47 AM

 ინგრედიენტები:  1 კგ. თევზი;
                                   400 გრ. თავი ხახვი;
                                   1 ჭიქა თეთრი ღვინო;
                                    ნიგოზი 1 ჩ/ჭ;
                                   ქინძი, მარილი გემოვნებით.

 

   მდუღარე მარილწყალში ჩავასხათ თეთრი ღვინო, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი თავი ხახვი, გარეცხილი და ულუფებად დაჭრილი თევზი და ვხარშოთ მზადყოფნამდე.


    ნახარში გადავწუროთ, ვადუღოთ რამოდენიმე წუთი, დავამატოთ მარილთან და ქინძთან ერთად დანაყილი ნიგოზი, ვადუღოთ კიდევ 2 წუთჳ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.


  მზა თევზს მოვასხათ თეთრი ღვინის სოუსი და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი.

0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: kalmaxi, tetr gvinoshi, kulinaria, gemrieli receptebi, tevzi, qinZi, tavi xaxvi, marili, kefali, nigosi
ნანახია: 2969 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]