თართის ფილე თხელ ნაჭრებად დაჭერი. კვერცხი გათქვიფე, გახე ხილი პარმეზანი, დაფხვნილი ორცხობილა და ცოტა მარილი ერთმანეთს აურიე. თევზი ჯერ კვერცხში, შემდეგ ფხვიერ მასაში ამოავლე და ნახევარი საათი მაცივარში მოათავსე.
თევზი ზეთისხილის ზეთში შეწვი ორივე მხრიდან (3_4 წუთი თითო მხრიდან).
სოუსი: ნიორი დანაყე, პომიდვრისა და ლიმონის წვენი, პილპილი და მარილი დაამატე.
შემწვარი თევზი გააგრილე და სოუსი მოასხი. მიირთვი ცოცხალ ბოსტნეულთან ერთად (სტაფილო, ბულგარული წიწაკა, პომიდორი და სატაცური მოუხდება) და თეთრი ღვინო დააყოლე.