მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

კალმარი სოუსით
2010-04-29, 6:47 PM
 საჭირო მასალა:


  • 600 გ. კალმარი ფილე
  • 20 გ პურის ფქვილი
  • 200 გ. თევზის ბულიონი
  • 200 გ. არაჟანი
  • მარილი
  • მწვანილი და ლიმონი მოსართავად
    მომზადების წესი:


  • კალმარი მოხარშეთ მარილწყალში 5 წთ.
  • სოუსის მოსამზადებლად ფქვილი მოხალეთ ისე რომ ფერი არ შეეცვალოს, გააგრილეთ და დაასხით თევზის ბულიონი, თან ურიეთ. შეურიეთ არაჟანი, ადუღეთ 7-10 წთ. და დაუმატეთ მარილი.


  • მოხარშული კალმარი დაჭერით გრძლად, დაასხით სოუსი და წამოადუღეთ.
  • სუფრასთან მიიტანეთ კარტოფილის გარნირით. გააფორმეთ მწვანილითა და ლიმონით.
0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75
ნანახია: 2295 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]