მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

თევზი კვერცხის სოუსით
2010-04-29, 7:56 PM

          საჭირო მასალა:
  • 600 გ. ორაგულის ფილე
  • 20 გ. ოხრახუში
  • 20 გ. ხახვი
  • 1 დაფნის ფოთოლი
  • დაფქული შავი პილპილი
  • მარილი
         სოუსისთვის:
  • 200 გ. კარაქი
  • 3 მოხარშული კვერცხი
  • 1/2 ჭიქა ლიმნის წვენი
  • 4 ს.კ. დაჭრილი ოხრახუში
  • კამა, მარილი

            მომზადების წესი:


  • თევზის ფილე დაჭერით სასურველ ზომაზე, ჩააწყვეთ ღრმა ტაფაში კანით ზემოთ, დაასხით ცხელი წყალი, დაუმატეთ ოხრახუშის ღერები, დაჭრილი ხახვი, დაფნის ფოთოლი, პილპილი, მარილი, ლიმნის ნაჭრები და ადუღეთ 15-20 წთ





  • სოუსისთვის ტაფაზე გაადნეთ კარაქი, დაუმატეთ დაკეფილი კვერცხი, ლიმნის წვენი, მარილი და მწვანილი.



  • სუფრასტან მიტანისას თეფშზე დააწყვეთ მგვრლად დაჭრილი მოხარშული კარტოფილი, დაადეთ თევზი და მოაასხით სოუსი. გააფორმეთ ლიმონითა და მწვანილით.





0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: ტევზეული, tevzi, კვერცხი, tevsi souzit, თევზი, kulinaria, თევზი კვერცხის სოუსით, სოუსი, oraguli, რეცეპტი
ნანახია: 2618 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]