მადამ ბოვარი |
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში 6 სტუმარი: 6 მომხმარებელი: 0 |
|
თევზი კვერცხის სოუსით
| 2010-04-29, 7:56 PM |
|
| საჭირო მასალა:
- 600 გ. ორაგულის ფილე
- 20 გ. ოხრახუში
- 20 გ. ხახვი
- 1 დაფნის ფოთოლი
- დაფქული შავი პილპილი
- მარილი
სოუსისთვის:
- 200 გ. კარაქი
- 3 მოხარშული კვერცხი
- 1/2 ჭიქა ლიმნის წვენი
- 4 ს.კ. დაჭრილი ოხრახუში
- კამა, მარილი
| |
| მომზადების წესი:
- თევზის ფილე დაჭერით სასურველ ზომაზე, ჩააწყვეთ ღრმა ტაფაში კანით ზემოთ, დაასხით ცხელი წყალი, დაუმატეთ ოხრახუშის ღერები, დაჭრილი ხახვი, დაფნის ფოთოლი, პილპილი, მარილი, ლიმნის ნაჭრები და ადუღეთ 15-20 წთ.
| |
| - სოუსისთვის ტაფაზე გაადნეთ კარაქი, დაუმატეთ დაკეფილი კვერცხი, ლიმნის წვენი, მარილი და მწვანილი.
- სუფრასტან მიტანისას თეფშზე დააწყვეთ მგვრლად დაჭრილი მოხარშული კარტოფილი, დაადეთ თევზი და მოაასხით სოუსი. გააფორმეთ ლიმონითა და მწვანილით.
|
|
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75
| ტეგები: ტევზეული, tevzi, კვერცხი, tevsi souzit, თევზი, kulinaria, თევზი კვერცხის სოუსით, სოუსი, oraguli, რეცეპტი
|
ნანახია: 2657 | რამოტვირთვები:
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს [ რეგისტრაცია | შესვლა ]
|