მადამ ბოვარი |
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში 5 სტუმარი: 5 მომხმარებელი: 0 |
|
ღვინოში მოშუშული თევზი
| 2010-04-30, 0:13 AM |
|
| საჭირო მასალა:
- 800 გ. სვიის ან ზუთხის ფილე
- 500 გ. თეთრი მშრალი ღვინო
- 50 გ. კარაქი
- 1 ლიმონი
- კარტოფილის პიურე გარნირისათვის
| |
| მომზადების წესი:
- თევზის ფილეს გააცალეტ კანი და დაჭერით.
- ფილეს დასხით იმდენი ღვინო, რომ ნახევრად ფარავდეს, დაუმატეთ კარაქი.
- ლიმონი კანიანად დაჭერით, ამოაცალეთ კურკები და ფილესთან ერთად მოათავსეთ ტაფაში. დააფარეთ თავზე და ნელ ცეცხლზე შუშეთ მომზადებამდე.
| |
| - სუფრასთან მიტანის წინ თევზი გააფორმეთ ლიმონითა და მწვანილით, გარნირად მიიტანეთ კარტოფილის პიურე
|
|
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75
| ტეგები: ღვინოში მოშუშული თევზი, კულინარია, რეცეპტი, სვია, ზუთხი, kulinaria
|
ნანახია: 3223 | რამოტვირთვები:
| კომენტარი: 2
| რეიტინგი: 0.0/0 |
სულ კომენტარები: 2 | |
1
mari
(2011-12-08 12:45 PM)
0
es kerdzi me gavakete da ugemrielesia da kidev vapireb gaketebas
|
0
მარი მიხარია რომ მოგწონთ ჩვენი რეცეპტები
|
|
|
|
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს [ რეგისტრაცია | შესვლა ]
|