მადამ ბოვარი |
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში 5 სტუმარი: 5 მომხმარებელი: 0 |
|
გამომცხვარი თევზი ბოსტნეულით
| 2010-04-30, 3:10 AM |
|
| საჭირო მასალა:
- 800 გ. თევზის ფილე
- 2 ს. კ. ლიმნის წვენი
- 3 ბულგარული წიწაკა
- 2 ს.კ. კარაქი
- 1 კბილი ნიორი
- 500 გ. პამიდორი
- კამა გემოვნებით
- 200 გ. რბილი ყველი
- 2 ს.კ. გახეხილი პირშუშხას ძირები
- მარილი, დაფქული შავი პილპილი
| |
| მომზადები წესი:
- ფილე დაჭერით, მოასხით ლიმნის წვენი, მოაყრეთ მარილი და პილპილი .
- ბულგარული წიწაკა დაჭერით გრძლად, მოშუშეთ კარაქში, დაუმატეთ დანაყილი ნიორი, მარილი და პილპილი. პამიდორს გადაავლეთ მდუღარე, გაფცქვენით და დაჭერით მგვრლად.
| |
| - პამიდვრები ჩაალაგეთ ცხიმწასმულ ფორმაში, მოაყარეათ მარილი და პილპილი. ზემოდან მოაწყვეთ შემწვარი წიწაკა და თევზის ფილე.
- ყველი დაფშვენით, შეურიეთ პირშუშხა და დაჭრილი კამა. მიღებული მასა წაუსვით თევზს და შედგით ღუმელში 200 გრადუსძე 20 წთ.
|
|
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75
| ტეგები: ფილე, გამომცხვარი თევზი ბოსტნეულით, პამიდორი, ყველი, შემწვარი
|
ნანახია: 3179 | რამოტვირთვები:
| კომენტარი: 1
| რეიტინგი: 0.0/0 |
სულ კომენტარები: 1 | |
1
Esra
(2012-07-09 4:19 AM)
0
BS low - rationality high! Really good ansewr!
|
|
|
|
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს [ რეგისტრაცია | შესვლა ]
|