მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

კამბალა ბაჟეში
2010-06-04, 10:45 PM
მასალა:

600 გრ.კამბალა თევზი
1/2 ჭიქა დაფქვილი სუხარი
150გრ.ნიგოზი
3-4 კბილი ნიორი
2-3 ს.კ.ძმარი
წითელი დაფქვილი წიწაკა
მარილი გემოვნებით
პეტრუშკა
სუნელები


მომზადება:

გავასუფთავოთ თევზი დავჭრად ნაჭრებად ამოვავლოთ სუხარში და მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ ზეთსში.
ბაჟესთვის ნიგოზი გავატაროთ ხორც საკეპ მანქანაში ნიორთან ერთად,მარილი სუნელები,მწვანილი,აურიოთ ერთმანეთში და დავასხათ თბილი წყალი და ძმარი .
თევზი ჩააწყეთ ცოტა ღრმა ჭურჭელში და ზემოდან დაასხით ბაჟე. ცოტახანი   გააჩერეთ და ზემოდან გააფორმეთ მწვანილით და გემრიელად მიირთვით!


0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: ნიგოზი, ბაჟე, კამბალა ბაჟეში, kambala, nigozi, kambala bajeshi, კამბალა, zmari, სუნელები, sunelebi
ნანახია: 8040 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]