მადამ ბოვარი
სტატისტიკა
სულ ონლაინში 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
შეწვარი თევზი მაიონეზით
2011-01-31, 2:45 PM
მასალად საჭიროა : 1 კგ. "ოკეანის" თევზი 1 ქილა ზეთისხილის მაიონეზი 1 კონა ქინძი 1 კონა კამა 1 კონა ტარხუნა 2 ცალი ხახვი "ნიკორას" აჯიკა.
მომზადების წესი : მწვანილი დავჭრათ წვრილად და ავურიოთ მაიონეზსა და აჯიკაში. ხახვი დავჭრად მრგვლად. თევზი ოდნავ შევწვათ და ასეთ მდგომარეობაში გადავდოთ ჰაერღუმელის ტაფაზე, ზემოდან მოვაყაროდ ხახვი, მოვასხათ მაიონეზით გამზადებული მასა და შევდოთ ცხელ ღუმელში. შევწვათ მაიონეზის შეწითლებამდე.
გემრიელად მიირთვით!
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75
| ტეგები: მაიონეზით , MAIONEZIT , Semcvari tevzi , shemcveri tevzi maionezit , შემწვარი თევზი მაიონეზით , Tevzeuli , SHEMCVARI TEVZI , თევზეული , შემწვარი თევზი
ნანახია: 8644 | რამოტვირთვები:
| კომენტარი: 3
| რეიტინგი: 5.0 /1
სულ კომენტარები: 3
Comments display order:
By default
New comments first
Old comments first
3
Claudia
(2012-07-08 4:26 AM)
0
This is an article that makes you think "never tuhgoht of that!"
2
qeti
(2011-09-30 4:17 PM)
0
pecheniis recefti
1
mari5
(2011-02-26 2:09 PM)
0
mindavicode
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[
რეგისტრაცია |
შესვლა ]