მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » მწნილი, მარინადები

ლეჩო
2010-04-12, 10:34 PM
საჭიროა 4 კგ. ბულგარული წიწაკა (სხვადასხვა ფერის), დასუფთავებული და დაჭრილი 1 სმ. სისქის მოგრძო ზოლებად.

მარინადი:
2 ლიტრა ტომატის სოუსი (მე ტომატ პასტა შევიძინე და წყლის დამატების მიხედვით დავამსგავსე სოუსს)
200მლ. ზეთი
200 მლ. ძმარი
200 გრ.  შაქარი
2 ს.კ. პაპრიკა
ცხარე წიწაკა და მარილი გემოვნებით

წამოვადუღოთ ტომატის მასა და ჩავყაროთ ბულგარული წიწაკა, ვადუღოთ 10-15 წუთის განმავლობაში (თან ამოურიეთ). მოვამზადოთ გასტერილებული ქილები და ჩავაწყოთ ჯერ მხოლოდ წიწაკები და ზემოდან შევავსოთ ტომატის წვენით. შევინახოთ გრილ ადგილას.

0 нравится
კატეგორია: მწნილი, მარინადები | დაამატა: aks75 | ტეგები: მწნილები, გემრიელი რეცეპტები, მარინადები, ლეჩო
ნანახია: 7299 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 1 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 1
0
1 lanizama   [მასალა]
moxufva ar unda? inaxeba samtristvis

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]