მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » მწნილი, მარინადები

კიტრის მწნილი
2010-04-12, 11:18 PM
მასალა:
კიტრი - 1 კილოგრამი
მარილი - 25 გრამი
ახალი კამა, ოხრახუში, ნიახური - 300 გრამი
ნიორი - 50 გრამი
მწვანე ყურძენი - 100 გრამი
ხარდალი - 50 გრამი
წიწაკა - 5 გრამი
მომზადება:
კიტრის მწნილის მოსამზადებლად შევარჩიოთ ქორფა, ახალი კიტრები, გავრეცხოთ ცივ წყალში, შემდეგ სუფთა კასრში ან თიხის ჭურჭელში ჩავაფინოთ ახალი კამის, ოხრახუშის და ნიახურის ფოთლები, წიწაკა, დაფნის ფოთლები, მკვახე ყურძენი, დაჭრილი ხარდალი, დაჩეჩქვილი ნიორი. კიდევ ჩავაწყოთ კიტრები და მასზე თანდათან მოვაყაროთ აღნიშნული ბოსტნეული, სანამ კასრი არ აივსება. ზემოდან დავაფაროთ კამის, ოხრახუშის და ნიახურის ფოთლები, დავასხათ მარილით შეზავებული ადუღებული და შეგრილებული წყალი იმდენი, რომ კიტრის შემადგენლობას ფარავდეს. დავადოთ რაიმე სიმძიმე, დავახუროთ თავი და დავდგათ გრილ ადგილას.
მასალა:
0 нравится
კატეგორია: მწნილი, მარინადები | დაამატა: aks75 | ტეგები: მწნილები, კიტრის, მარინადები, მწნილი
ნანახია: 4911 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]