ქორფა, ახალი კიტრი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და ჩავაწყოთ მინის ქილაში;
მოვაყაროთ დაფნის ფოთოლი, ნიორი, წიწაკა, ალუბლის ფოთლები; დავასხათ ზედ
მდუღარე სუფთა წყალი და გავაჩეროთ 5 წუთი. წყალი გადავწუროთ და ამის შემდეგ
ჩავყაროთ ქილაში მშრალად ლიმონის მჟავა (სამლიტრიან ქილაზე 1 ჩაის კოვზი);
დავასხათ ადუღებული მარილწყალი (1 ლიტრ წყალზე 2 სუფრის კოვზი მარილი).
ცხელსვე მოვუხუფოთ თავი თუნუქის სახურავით და შევინახოთ სტერილიზაციის
გარეშე.