მასალა:
- 6-7კგ.პამიდორი
- 3კგ.ბულგარული მწიწაკა წითელი
- ნახევარი კილო მწარე წითელი მწიწაკა
- 400გრ. ნიორი
- 20-30ტაბლეტი ასპირინი
- მარილი გემოვნებით
მომზადება:
პამიდორი გავრეცხოთ
და კუჭები გამოვაცალოთ და ოდნავ ხელით გავწუროთ რომ წყლიანი არ გამოვიდეს
ბულგარული გავრეცხოთ
და გამოვაცალოთ კუჭები
გავრეცხოთ წითელი მწიწაკა
და ამასაც იგივე ნაირად გამოვაცალოთ კუჭები (ოღონდ არ დაგავიწყდეთ ხელთათმანებით თორემ ძალიან მწარეა ) :)
გავარჩიოთ ნიორი
და გავატაროთ ხორც საკეპ მანქანაში
შემდეგ წიითეელი და ბულგარული მწიწაკა
ბოლოს პამოდორი
ეს ყველაფერი აურიოთ ერთმანეთში და დაუმატოთ 20 ან 30 ტაბლეტი ასპირინი დაფხვნილი
ჩავასხათ ბოთლებში და ბანკებში და შევინახოთ ზამთრისთვის.
გემრიელად მიირთვით!
|