მასალა:
- 5კგ.პამოდორი
- 150-200 გრ.მარილი
- 500გრ.ნიორი
- 100გრ.ხმელი ქინძი
მომზადება:
გავრეცხოთ პამიდორი
მოვაჭრათ კუჭები
გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში
გავარჩიოთ ნიორი
და გავატაროთ ხორცსაკებ მანქანაში
გატარებული პამიდორი მოვათავსოთ დიდ ქვაბში , დავდგათ გაზზე და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე დაახლოებით 1 საათი
45 წუთის შემდეგ დაუმატოთ დაფქვილი ქინძი,გატარებული ნიორი და მარილი გემოვნებით
ცხელ ცხელი ჩავასხათ ბანკებში და ბოთლებში და მოვხუფოთ
გემრიელად მიირთვით!
|