მასალა: - 1კგ კომბოსტო
- 35-40გრ მარილი
- 1ც. წითელი მწიწაკა
- 1ს.კ.შაქარი
- 1 ს.კ ძმარი
- 5-6 კბილი ნიორი
- პილპილის მარცვლები, დაფნა
მომზადება:
კომბოსტო გავრეცხოთ, ზედა ფოთლები მოვაცალოთ, დავჭრათ დიდ ნაჭრებად, ჩავალაგოთ მინის ქილაში ან ემალის ქვაბში, ჭარხალი გავარჩიოთ და დავჭრათ გრძლად, გავარჩიოთ ნიორი, მწარე წიწაკა, დაფნის ფოთოლი, ზემოდან მოვაყაროთ მარილი. ავადუღოთ წყალი და დავასხათ კომბოსტოს, წყალი უნდა ფარავდეს კომბოსტოს დვასხათ ზემოდან ძმარი და მოვაყაროთ შაქარი. ზემოდან დავაფაროთ თეფში და დავადოთ რიყის ქვა დავაფაროთ თავსახური და დავდოთ გრილ ადგილას.
გემრიელად მიირთვით!
|