მასალა:- 2 თავი კომბოსტო
- 3 ცალი ჭარხალი
- 7-8 ცალი დაფნის ფოთოლი
- 2 ცალი გამხმარი წითელი მწარე წიწაკა
- 6-7 ლ.წყალი
- 12-13 ს.კ. მარილი
მომზადება:
კომბოსტო დავჭრათ დიდ ნაჭრებად
ჭარხალი გავარჩიოთ და
დავჭრათ თხლად ნახევრად მთვარისებურად
კომბოსტო ჩავდოთ ჭურჭელში დავაყაროთ ფენა -ფენა
დაფნა, მწიწაკა გავტეხოთ შუაზე,რომ სიმწარე გამოვიდეს და დავასხათ წინასწარ მომზადებული მარილწყალი
ზემოდან დავადოთ თეფში და დიდი ქვა.
გემრიელად მიირთვით!
|