მასალა:- 10 კგ. პამიდორი
- 2კონა ნიახური
- 3კონა პეტრუშკა
- ხმელი კამა
- 7-8 ცალი წითელი მწიწაკა
- 15 კბილი ნიორი
- 10-12 ცალი დაფნის ფოთოლი
- 10-12 კოვზი მარილი
- 7 ლიტრა წყალი
მომზადება:
გავრეცხოთ პამიდორი, გავჭრათ შუაზე და ჩავდოთ შიგნით წვრილად დაჭრილი მწვანილები მწიწაკა და ნიორი. დავასხათ წამოდუღებულ გაციებული წყალში გახსნილი მარილი და დავასხათ პამიდორს რომელიც უკვე ჩალაგებული გვაქვს ემალის ჭურჭელში დავაყაროთ ხმელი კამის ტოტები ,დაფნა.
გემრიელად მიირთვით!
|